RADIO PORTABIL CAMPING PENTRU CALAMITATI NATURALE, CU DINAM, 4 MODURI DE INCARCARE, 4000 MAH, LANTERNA, SURVIVAL KIT - VERDE

369,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU MD-090PLUS-V

Descriere

Radio portabil camping pentru calamitati naturale, cu dinam, 4 moduri de incarcare, 4000 mah, lanterna, survival kit
Radio-ul MD-090PLUS nu este doar o inovatie de-a lungul timpului, ci si o integrare perfecta a diverselor echipamente de urgenta.
Acesta are urmatoarele functii:
Senzor de miscare pentru lampa de citit:
Activati senzorul ( butonul in pozitia AUTO ) , atunci cand cineva se apropie mai mult de 3 metrii de senzorul radioului, lanterna se aprinde. Daca nu exista nicio persoana care sa se miste in acest interval, lanterna se va stinge dupa 30 de secunde.
LANTERNA PENTRU CITIT:
Setati butonul senzorului in pozitia LUMINA si rotiti panoul solar pentru a porni lumina de citire. Cand panoul solar este inchis, lumina de citire va fi stinsa.
3 MODURI DE ILUMINARE:
Cea mai lunga distanta de iluminare a radioului impermeabil IPX3 cu lanterna in trei moduri depaseste 10metrii, care este mai lunga decat majoritatea celorlaltor radiouri de calamnitati naturale.
ALARMA SOS:
Apasati butonul SOS din coltul din dreapta sus pentru a emite o sirena puternica si lumini intermitente cu fascicul inalt. Apasati din nou butonul SOS pentru a-l opri.
4 Moduri de incarcare:
Incarcare de la retea, prin cablul micro-usb, incarcare prin panoul solar.
Radioul functioneaza cu acumulatori 18650 care pot fi schimbati.
De asemenea, radioul poate fi incarcat rotind manerul din partea inferioara a dispozitivului si pornind generatorul. Iar indicatorul de alimentare rosu se va aprinde.
Manerul poate fi rotit in sensul acelor de ceasornic sau in sens invers Rotiti dinamul timp de 1 minut la viteza de 130 rpm. Poate fi folosit pentru iluminare timp de 30 de minute sau radio pentru 6 minute.
Dimensiuni:
16 x 8.1 x 6.3 cm
Greutate: 390 grame
Continutul pachetului:
1 x Radio
1 x Cablu Micro USB
1 x Manual de utilizare
1 x Adaptor port micro usb to lightning

Detalii

SKU
MD-090PLUS-V
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review